Benim C# Object Kullanımı Başlarken Çalışmak



C# dilinde Object dershaneını kullanmanın nedenleri ve nasıl kullanılması gerektiği aşağıda açıklanmıştır:

Bu referans yeni nesneye sarrafiyevurur ancak nesne verilerinin kendisini dâhilermez. Gerçekte, nesne oluşturmadan bir nesne esasvurusu oluşturabilirsiniz:

O veriyi kullanabilmek karınin unboxing fiillemleri yaparız.Object veri tipi bu özelliğiyle bizlere enikonu kolay sağlamlamaktadır.Örneğin, tipini bilmediğimiz verileri object ile elde ederek sonrasında lazım tiplere Convert edebiliriz…

olarak bilinen bir derslik yahut yapı dışındaki koddan erişilmesi lakinçlanır. Sair yöntemler ve özellikler sırf sınıfında veya strüktürsında kullanma derunin mümkün.

Arkası sıra, oluşturucuda PerformMonthEndTransactions sıfır sıfır bir değere ayarlanmışsa aylık depozito ulamak kucakin yöntemini geçersiz kılın:

ToolBar=Pıtrak kullanılan özelliklerine kolaylık ulaşım sağlayan denetimleri gruplandırması olan bir araç.

C# dilinde Object sınıfı, farklı bilgi mimarilarının oluşturulmasında ve yönetilmesinde kullanılır. Örneğin, ArrayList kadar etkin dizi film kuruluşlarında Object sınıfı sıklıkla kullanılır.

Bir nesnenin iç durumunu ve çalışmalevselliğini gizleme ve yalnızca umumi bir meselelev kümesi üzerinden erişime icazet tevdi.

Kısaca protected elemanlar sadece o class ve o classtan türeyen classlar da kullanılabilirler.O classtan türemeyenler bile kullanılmazlar.

kullanılarak gerçekleştirilir; bu da bir sınıfın verileri ve davranışı devraldığı bir omurga sınıf

Yazgımızın mafevkdaki satırlarında da C# Object Kullanımı bahsettiğimiz üzere struct C#’ta value type yaratabileceğimiz bünyedır.

C# programlama dilinde Object derslikı, geniş bir tasarruf düzına sahiptir ve nesne yönelimli programlamanın asıl taşıdır. İşte C# Object tasarrufının temelı örnek alanları:

Bir oluşturucuyu kendiniz teşhismladığınızda derleyici varsayılan bir oluşturucu oluşturmaz. Bu, türetilmiş her klasın kategorikça bu oluşturucuyu çağırması gerektiği valörına hasılat.

Hazırladığımız SQLWorks Interface’ini bütün bu sınıflara uygulayarak, bütün sınıfların aynı metotlara iye olmasını sağlıyoruz. Gayrı bir deyişle sınflara kurallar getiriyoruz. Interface ile implemet edilen metotlar, o sınıflara verdiğimiz kurallardır ve uyulması zorunludur..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *