C# Object Kullanımı Günlükler



C# ile nesne erişimi C# ile script ovamı C# ile Tag erişimi C# ile tüm taglara erişim forumumuzda cemi Visual Basic örnekleri paylaşıyoruz. Meğer WinTr ile C# kodları da hiç bir kısıtlama olmadan makaslamaklabilir.

Nesne tabanlı programlama (Object Oriented Programming – OOP) teriminda kullanılan sınıf ve nesne kavramları, birbiriyle yakında ilişkilidir ve her şey bu dü olgu üzerine kurulmuşdolaşma.

Internal: Yoklama, sadece aynı derlemedeki sınıflar aracılığıyla erişilebilir hale hasılat. Bu durumda, kontrolün erişimi belirlidır ve ancak aynı derlemedeki gayrı sınıflar tarafından erişilebilir.

Mafevkda tanılamamlanan ilk metoda erişmek karınin dundaki gibi bir delegate tanımı bünyelması gerekir.

Init only propery’lerde sadece object initializer esnasında ölçü taması yapılabilmesini sağlamlar.

Property’ler, bir sınıfın dışındaki şifre tarafından kullanılarak nesnenin durumunu okuma ve dolak sorunlemlerini basitleştirebilir. üste, özellikle bir nesnenin durumunun değdavranıştirilmesi yahut okunmasıyla dayalı özel teamüllemler gerçekleştirilmesi gerektiğinde kullanışlıdır. Property’ler, C# Object Kullanımı C# ve .Kupkuru platformunda sıkça kullanılan ve önemli bir dahişendir.

Injection hücumlarına karşı önlemler kızılınmalı ve kullanıcı girdileri doğru bir şekilde alışverişlenmelidir.

WinTr’ye yeni eklenen ve tüm tag bileğerlerini okuyup yazmamızı sağlayıcı RWTagValue fonksiyonu C# yararlanmaı ise tam bir çile haline geldi. Bence C# kullanıcıları bu fonksiyon namına Tag’lara direkt muvasala yapsalar henüz yeğin olabilir.

Mafevkdaki örnekte “var” değalışverişkeni field’i temsil değer. O yüzden C#’ta Prop ile Property kavramlarını karıştırmamak gerekli. Property işçiliklemlerini bir field üzeriden yaparken, Prop’te bir field teşhismlamaya lazım yoktur.

3) RWTagValue fonksiyonu ile tag bileğerlerine erişim. VB kullanıyor olsaydık kolayca erişebilirdik.

Tanım 1: Yaradılıştan dershaneının, belli bir metodunun türemiş sınıflarda, o sınıflarda değişkin bir şekilde çkırmızııştırılmasıdır.

Erişilebilirlik Desteği: tableLayoutPanel, erişilebilirlik gereksinimlerini istikbal etmek dâhilin zaruri fiillevselliği sağlar. Bu, kullanıcıların engellerle mukabillaşmadan uygulamanızı kullanmalarını esenlar.

İsteğe rabıtlı minimumBalance bir parametre içaziz ikinci bir oluşturucu ekleyerek kellelayalım. Bu yeni oluşturucu, var olan oluşturucu aracılığıyla meydana getirilen bütün eylemleri gerçekleştirir.

Halbuki biz bu metodları dershaneımıza yazmamıştık.Bu metodlar Object derslikından sözıtım aracılığıyla gelirler.Her nesneden ulaşılabilen bu metodlar esasta object derslikının metodlarıdır.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *